17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Expoziție de excepție la Sibiu, organizată de un grup de 20 de tineri x-traordinari ce își testează abilitățile de leadership

Știri din Județ

În data de 2 august 2024, cei 20 de tineri x-traordinari din cadrul programului The Leadership School vor organiza o expoziție, cu rolul de a transmite poveștile comunității sibiene prin ochii inteligenței artificiale. Expoziția AI și Sibianul: o privire către comunitate va avea loc la ora 15.30 în două locații emblematice pentru capitala culturală Sibiu: Orașul Artiștilor, situată între Piața Mare și Piața Mică, și Habitus, situat în Piața Mică, spațiu gestionat de Teatrul Național Radu Stanca Sibiu.

Expoziția va surprinde 15 portrete care exprimă ethosul sibianului autentic de azi și de ieri, de la costume populare, până la atitudini contemporane. Astăzi concentrăm într-un singur concept artistic o variație de nuanțe culturale, care va transpune publicul în inima culturii sibiene. Armonie și discontinuitate, nuanțe, culori… sunetul imagini: o sinestezie pe care cei 20 de tineri x-traodinari oferă publicului sibian pentru a trăi o experiență imersivă și unică.

Despre The Leadership School

The Leadership School este un proiect educațional, organizat de Fundația Leaders, adresat tinerilor cu performanțe deosebite din întreaga țară, un incubator de elită care le redefinește potențialul, le antrenează abilitățile și pregătește scena pentru viitorul lor ca lideri.

Despre Fundația Leaders

Fundația Leaders este organizația care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili de care are nevoie România și care o fac mai puternică la toate nivelurile.

De 24 de ani, Fundația Leaders contribuie la transformarea României prin programe de leadership adaptate realității și nevoilor tinerilor din țara noastră. Peste 37.000 de tineri au fost recrutați și antrenați prin programele LEADERS, care s-au desfășurat atât în mediul offline, cât și online, cu participarea a 625 de lideri din România ca speakeri, 171 de companii partenere din peste 30 de domenii de activitate, cu programe derulate în 75 de comunități urbane și rurale și 60 de proiecte personalizate pentru organizații partenere.

Misiunea Fundației este să declanșeze potențialul tinerilor și să formeze lideri vizionari, responsabili, curajoși și implicați prin programe de leadership practice, adaptate pentru fiecare nivel de dezvoltare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri