12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Misiune dificilă pentru FC Hermannstadt pe malul Dunării

Știri din Județ

Etapa a patra a Superligii României va debuta vineri cu partida Oțelul Galați-FC Hermannstadt. Meciul va avea loc pe stadionul Oțelul cu începere de la ora 19.00.


Evoluții diferite pentru cele două echipe în startul campionatului. Oțelul are 7 puncte, după victoriile cu FC Botoșani și FCSB și egalul cu Farul. În schimb, sibienii au 2 puncte, după egalurile cu U. Craiova și Slobozia. În aceste condiții echipa lui Dorinel Munteanu pleacă cu prima șansă,, dar elevii lui Marius Măldărășanu pot produce surpriza. De altfel, amenințat cu demiterea, tehnicianul sibienilor le-a cerut jucătorilor săi să arate că startul de campionat a fost doar un accident, iar valoarea echipei este cu totul alta.

Partida de la Galați va condusă la centru de Horațiu Feșnic-Cluj, ajutat la cele două linii de Valentin Avram-București și Alexandru Cerei-Cluj. În camera VAR se vor afla Sorin Costreie-Voluntari și Alexandru Vodă-Alba Iulia. Rezervă va fi Bogdan Dumitrache-București. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport și Prima Sport.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara