13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Sala expozițională a Primăriei Sibiu găzduiește două expoziții organizate în cadrul Întâlnirii Internaționale a Sașilor

Știri din Județ

Sala expozițională a Primăriei Sibiu este gazda a două expoziții organizate în cadrul Întâlnirii Internaționale a Sașilor care va avea loc la Sibiu în perioada 2-4 august.

• „Biserici fortificate în acuarelă” aparținând artistei Helite Tonsch-Schmid reunește o serie de tablouri în acuarelă care surprind frumusețea și complexitatea bisericilor fortificate din Transilvania. Lucrările explorează istoria și cultura transilvăneană și reflectă atât emoția personală a artistei, cât și dorința de a aduce în fața publicului valorile patrimoniale ale regiunii.

• „Scânteia Călătoriilor Spațiale” comemorează 100 de ani de la publicarea lucrării „Racheta către spațiile planetare” de Hermann Oberth. Expoziția prezintă ideile și teoriile lui Oberth alături de imagini și artefacte din istoria zborului spațial. Este vorba despre un proiect bilingv (german-englez) care include modele și documente ce ilustrează realizările spațiale din ultimul secol.

Expoziția „Biserici fortificate în acuarelă” poate fi vizitată în perioada 2-8 august, zilnic de la ora 09.00 la 18.00, iar „Scânteia Călătoriilor Spațiale” rămâne deschisă publicului până în data de 13 august.
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri