12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Haos pe Aeroportul Internațional Sibiu. Pasageri nervoși și copii plângând

Știri din Județ

Azi-noapte, răbdarea pasagerilor cursei Wizz Air de la Londra la Sibiu, a fost pusă la mare încercare. După debarcare, ajungând la terminalele Aeroportului Internațional Sibiu, oamenii au fost întâmpinați de 4 polițiști de Frontieră.

Fără nici măcar o explicație din partea autorităților, pasagerii au fost nevoiți să aștepte mai bine de jumătate de oră. Spiritele s-au încins rapid, mai ales că aeronava a aterizat azi-noapte în jurul orei 2:00, iar pasagerii erau obosiți. Mai mult, în zborul Londra – Sibiu au existat o multitudine de familii cu copii. Micuții nu au rezistat prea mult așteptării și au început să plângă puternic. După aproximativ 15 minute de așteptare, mai mulți pasageri au cerut, pe un ton ridicat, explicații despre blocajul din fața terminalului.

Nicio explicație oficială, doar șoapte și „telefonul fără fir

Conform martorilor la eveniment, din partea Aeroportului Sibiu nu a venit nimeni ca să le explice situația. Au auzit așa, de la pasager la pasager, cum că programul Poliției de Frontieră „a picat”. Mai mult, după ce haosul s-a dezlănțuit în aeroport, polițiștii de Frontieră au explicat călătorilor faptul că, în lipsa sistemului electronic de verificare, ei nu pot face demersuri de verificare manuală. Într-un final, după mai bine de jumătate de oră de așteptare, polițiștii de Frontieră au început procesarea pașapoartelor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara