13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Permise suspendate și dosare penale la Mediaș, Sibiu, Săliște și Cisnădie

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Acum două zile, în jurul orei 10:30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Sibiului de către un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Valea Viilor. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 22:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Tipografilor de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Vâlcea. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ieri, în jurul orei 02:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ștefan Octavian Iosif de către un localnic în vârstă de 63 de ani.Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Probleme rutiere au fost depistate și la Săliște, acolo unde polițiștii sibieni au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1, în afara localității Cristian, de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Poiana Sibiului. Întrucât în urma testării au rezultat indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, șoferul  a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri