12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Show de modă la superlativ,  pe cel mai lung catwalk din Romania. Finest Fashion Fest, în acest weekend pe Aleea Celebrităților din Sibiu

Știri din Județ

Finest Fashion Fest aduce pe Aleea Celebritatilor, pe 9-10 august , cele mai noi colectii ale designerilor romani si de peste Prut. Vineri si sambata, incepand cu orele 20:00, Parcul Cetății devine epicentrul modei românești.

Gazda evenimentului este Vali Bărbulescu, cunoscut DJ și fotograf de renume mondial fiind publicat în print și online in reviste ca Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, GQ, Vanity Fair etc. Lucreaza frecvent pentru branduri ca Valentino, Dolce Gabbana, Alberta Ferretti, Bvlgari, iar fotografiile sale includ modele de top ca Gigi and Bella Hadid, Kendal Jenner, Taylor Hill, Izabel Goulart, Isabeli Fontana.

Timp de doua zile, sibienii se vor bucura de un spectacol la superlativ: Designeri si manechine de top, spectacole de lumini, si multe alte surprize.

Suntem foarte bucurosi sa revenim in fata sibienilor cu cea de-a patra editie a evenimentului Finest Fashion Fest. Editia din 2023 a avut un succes rasunator, un feedback care a depasit cu mult asteptarile, insa care ne obliga ca si in acest an sa impresionam publicul, cel putin in aceeasi masura.

Sunt, de asemenea, incantata ca avem o administratie care intelege perfect legatura dintre moda si cultura. Moda  nu este doar o chestiune de imbracaminte si stil, ci este profund legata de contextual cultural in care apare,  ca identitate colectiva, ca forma de rezistenta culturala, ca expresie cultural-artistica si asa mai departe. Atat Primaria Municipiului Sibiu cat si Consiliul Judetean Sibiu ne-au fost alaturi si in acest an, motiv pentru care le multumesc.

In ceea ce priveste show-ul, este structurat pe doua zile: Cocktail Evening si Gala FFF.  Designerii participanti au fost atent selectionati. Colaboram cu designeri din Sibiu, Cluj, Timisoara, Bucuresti, Chisinau. Manechinele care vor defila vin din toate colturile tarii, si nu numai.

Gazda show-ului este Vali Barbulescu. Mi s-a parut o alegere excelenta. Cariera sa impresionanta din lumea modei imi spune ca intelege perfect ce imi doresc de la acest show.

Ca in fiecare an, punem la dispozitie acea zona a invitatilor speciali, in semn de recunostinta pentru toti partenerii nostri, care ne sunt alaturi de ani de zile si fara sprijinul carora nu am fi reusit sa ducem la bun sfarsit acest eveniment.

Finest Fashion Fest nu mai este demult un spectacol. Este o experienta completa, care nu doar ca imbogateste paleta cultural-artistica a Sibiului, ci pune intr-o noua lumina o zona istorica deosebit de importanta a orasului: Parcul Cetatii. La fel ca si anul trecut, in semn de respect pentru personalitatile reprezentative de pe Aleea Celebritatilor, scena va lasa liber culoarul de stele. “ , declara Diana Calin, organizator FFF.

*Acest eveniment este cu intrare libera.

Program:

Vineri ,9 august:

  • ora 20:00 WARM UP by Vali Barbulescu
  • Ora 20:30 Prezentari de moda

Sâmbată ,10 august:

  • ora 20:00 WARM UP by Vali Barbulescu
  • Ora 20:30 Prezentari de moda

Finest Fashion Fest este un eveniment cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu.                                             

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara