17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Revoltă online după ce un părinte a fotografiat mâncarea oferită la Spitalul de Pediatrie Sibiu

Știri din Județ

Ieri, un părinte a fotografiat mâncarea oferită unui copil, de către personalul Spitalului de Pediatrie Sibiu.

Conform părintelui, mâncarea oferită copilului în vârstă de 18 luni i-a provocat o stare de greață față de Statul Român, mai ales că ziua de spitalizare decontată este de peste 1000 de lei iar cele trei mese costă doar 22 de lei.

„La nivelul Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu alocația de hrană pentru pacienții minori internați este în cuantum de 22 lei/zi.” se arată pe site-ul Spitalului de Pediatrie Sibiu

Mesajul părintelui revoltat

„Masa unui copil de 18 luni la spitalul de pediatrie din Sibiu, în anului de gratie 2024. Dar și a unui adult. Acolo unde statul roman are grija sa deconteze peste 1000 de lei (O MIE DE LEI) pentru ziua de spitalizare și 22 de lei pentru 3 mese copil+părinte.Greață. Atât.” se arată într-o postare Facebook

Comentarii acide împotriva SISTEMULUI

Internauții nu au rămas nepăsători și au lăsat comentarii acide postării Facebook.

„Da..crunt. La Spitalul Militar, a fost mâncare bună, gătită la ei. În rest, spitalul județean își bate joc în continuare de pacienți cu așa „mâncare „. Multă sănătate!”

„La fel era și în 2018. Ba chiar int-o zi am primit 1 pâine mica, 1 triunghi de brânză și 1 ceapa verde la mic dejun, ca adult. Copilul a primit în plus 1 li guriță de gem și niște margarina.

„Dezastru. Sa nu mai vorbim ca dezinfectarea se face cu apa fara nici o solutie/dezinfectant, apoi microbii/bacteriile cu care te intorci din spital sunt bonus. Si Serbia, Bulgaria etc au conditii net superioare fata de ce avem noi. Insanatosire grabnica!”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri