14.1 C
Sibiu
miercuri, 18 septembrie, 2024

Voleibalistele de la Champions Sibiu au încheiat cantonamentul de la Comarnic. Echipa U 15 este în pregătire în Bulgaria

Știri din Județ

Final de cantonament pentru grupele de inițiere de la Champions Sibiu. Sportivele din cadrul grupelor de începătoare au finalizat cantonamentul de la munte din complexul Moon Village Comarnic.


A fost o săptămană cu de toate, pregătire fizică la munte, pregătire tehnica iîn sala de sport din Comarnic, distracție la piscină și foc de tabără. Fetele de la grupele de începătoare U13 și U15 se întorc acasă și se pregătesc pentru turneul amical care va disputa la finalul săptămânii (vineri și sâmbătă la Școala 1, în compania cluburilor CS Mosavo, CSS Sibiu, Total Sport Alba Iulia.

Început de cantonament pentru grupa de U15 în Kranevo, Bulgaria. Fetele de la categoria U15 s-au deplasat pentru o săptămână de pregătire peste hotare în cadrul complexului sportiv Aqualife Kranevo. Pe lângă pregătirea fizică și tehnică, fetele vor disputa și câteva meciuri amicale cu echipa CS Chitila.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sergiu Nistor ajunge ambasador în Letonia