12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Concerte de jazz, musical, fusion și concerte pentru copii, weekendul acesta, în Piața Huet la Street Music Festival

Știri din Județ

Asociația Culturală „Music On“ organizează în perioada 9 – 11 august 2024 ediția cu numărul șase a evenimentului Street Music Festival, cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2024.

Timp de trei zile sunteți invitați în Piața Huet la o serie de concerte de jazz, musical, fusion și concerte pentru copii. Accesul este liber la toate evenimentele.

Festivalul a început astăzi, 9 august, la ora 11.00 cu „Motanul încălțat” – o poveste muzicală pentru copii în interpretarea ansamblului Thalia Winds.

Sâmbătă, 10 august, la ora 19.00 este programat musicalul „Pisici” pe muzica originală a lui Zeno Apostolache, dedicat copiilor peste 8 ani, dar și adulților. Seara continuă cu un concert de jazz, de la ora 21.00, cu Răzvan Florescu Quartet care aduce în scenă un jazz modern și eclectic, într-o interpretare clasică, cu influențe subtile din muzica clasică și etnică.

Ultima zi de festival debutează la ora 17.00 cu Seria Romanian Melody, cu spectacolul de teatru alternativ „Viața mea din flori” în interpretarea lui Florin Coșuleț, în Piața Aurarilor și continuă la ora 21.00 în Piața Huet cu „Balkan Silk Road” – un concert ce îmbină melodicitatea folclorului românesc, maghiar, sârbesc, bulgăresc, macedonean și turcesc cu influențe din rock și jazz, respectând dinamica dansurilor populare.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe: https://www.facebook.com/streetmusicfestivalsibiu.ro/.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara