13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Constantin Schumacher: „Am venit la o echipă care a făcut performanță!”

Știri din Județ

Antrenorul echipei CSC Șelimbăr, Constantin Schumacher, a susținut vineri prima sa conferință de presă de la numirea în funcție la formația sibiană.


”Mă bucur că am ajuns la o echipă care a făcut performanță. A ajuns în play-off, chiar dacă nu a avut drept de promovare, iar noi, staful și noii jucători trebuie să repetăm aceste rezultate. Avem un lot cu media de vârstă 21-22 de ani, dar sunt jucători care își doresc să facă performanță. Vom juca cu Metaloglobus, o echipă cu jucători cu experiență. Am văzut jocul lor din prima etapă, sper ca echipa noastră să joace ofensiv bine, să aibă încredere în ea, iar la final să ne bucurăm de cele trei puncte”, a spus tehnicianul.

Acesta a vorbit și de perioada de pregătire. ”Nu avem un prim 11 închegat. La antrenament jucătorii trag de ei, în speranța că își vor câștiga locul în echipă. Obiectivul trasat este rămânerea în liga secundă, dar mi-aș dori să intrăm în play-off. Nu va ușor, sunt alte echipe cu bugete mult mai mari decât noi. Sunt echipe care vor să promoveze, dar important este ca echipa să joace și ne vom bate de la egal la egal cu orice adversar. Sunt foarte mulțumit de felul cum s-au pregătit. Am avut și un cantonament în Turcia, cu adversari puternici. Dar echipa nu este omogenă, nu pot spue asta după șase săptămâni împreună. Posturile sunt acoperite, dar, dacă va mai veni un jucător nou nu vom spune nu”, a detaliat Constantin Schumacher.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri