17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

FC Hermannstadt -FC Botoșani se joacă sâmbătă pe stadionul Municipal

Știri din Județ

Antrenorul Marius Măldărășanu a prefațat meciul din etapa a 5-a din Superliga României. Partida va începe la ora 17.00 și va putea fi urmărită pe Digi Sport și Prima Sport.


Marius Măldărășanu a vorbit despre jocul cu FC Botoșani. ” Va fi un meci greu, ca toate de altfel, în situația noastră. Adversara vine după un rezultat favorabil și un meci amânat care a dat posibilitatea noului antrenor să-și cunoască jucătorii. Trebuie să nu abuzăm de pase decisive, să avem atitudine și determinare. Le mulțumesc suporterilor și celor din galerie pentru susținere, pentru mesajul lăsat după meciul de la Galați. Trebuie să scoatem echipa de acolo de jos, iar meciul de acasă e prima oportunitate cu sprijinul fanilor. Trebuie să fim uniți și, ușor ușor, să vină victoriile care să ne scoată din zona de jos a clasamentului. Avem și trei accidentați, greul rămâne pe restul”, a spus tehnicianul.

Partida de pe Municipal va fi condusă la centru de Sorin Vădana -Cluj, ajutat la cele două linii de Adrian Popescu-Craiova și Ioan Corb-Satu Mare. În camera VAR se vor afla Iulian Dima-București și Alexandru Vodă-Alba Iulia. Rezervă va fi Lucian Rusandu-Sf. Gheorghe, iar observator Zoltan Szekely-Baia Mare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri