11.2 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Accident cu victime la Boița. Trafic deviat

Știri din Județ

DN 7, în localitatea Boița, trafic blocat total din cauza producerii unui accident rutier în care sunt implicate două autoturisme. Echipajele de descarcerare au intervenit pentru a extrage dintr-un autoturism 4 persoane. Alte două persoane rănite au ieșit singure din mașini. Circulația este deviată pe străzile secundare din localitatea Boița.


În urma evaluării medicale, toate cele 6 persoane sunt transportate la UPU Sibiu, conștiente.
Echipajele ISU Sibiu transportă la UPU Sibiu următoarele victime:

  • O femeie de 47 de ani policontuzionată
  • Un bărbat de 37 de ani cu traumatism toracic
  • Un bărbat de 53 de ani cu multiple traumatisme
  • Un bărbat de 43 de ani cu multiple traumatisme.
    Celelalte două victime, o femeie de 50 de ani și un bărbat de 52 de ani au fost preluați de echipajele medicale SAJ.

În timp ce conducea un autoturism spre Vâlcea, din cauze care urmează a se stabili, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Ilfov, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, din județul Cluj.
Impactul a dus la vătămarea corporală a celor doi conducători auto și a altor 4 pasageri: un bărbat în vârstă de 32 de ani, din autoturismul condus spre Vâlcea, respectiv două femei de 47 și 50 de ani și un bărbat de 53 de ani, din celălalt autoturism. Toate victimele sunt transportate la spital conștiente.

În acest moment, traficul se desfășoară alternativ.

La fața locului sunt mobilizate o autospecială de descarcerare, una de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple și un echipaj SMURD. De asemenea, intervin și două ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri