13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

FC Hermannstadt a bătut cu 2-1 pe FC Botoșani și a urcat pe locul 9 în clasament. Meciul a fost live scor pe Sibiu Indepdent

Știri din Județ

Aflate pe ultimele poziții în Superliga României, FC Hermannstadt și FC Botoșani se întâlnesc în primul meci al zilei de sâmbătă. Ambele încearcă să evadeze din subsolul clasamentului. Scorul este 2-1.


Cele două echipe vor începe cu următoarele formule de echipă:

Hermannstadt: Căbuz – Oroian, Găman, Bejan, Goncalves – Murgia, Ivanov – Balaure, R. Deaconu, Ianis Stoica – Chițu
Rezerve: Pop, Muțiu, Ionuț Stoica, Căpușă, Ganfila, Jipa, Ciubotaru, Al. Luca, Neguț, Biceanu, Mihart
Antrenor: Marius Măldărășanu

Botoșani: Pap – Sadiku, Miron, Șeroni, Țigănașu – Aldair Ferreira, Romano – G. David, E. Florescu, Bodișteanu – Chica-Roșă
Rezerve: Kukik, Petro, Celea, Mitrov, Mouaddib, Fulop, Kaprof, Pavlovic, E. Lopez, Solomon, F. Junior.
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cele două echipe se tatonează la începutul meciului. Primul sfert de oră al meciului a fost lipsit de faze importante de poartă, doar șutul lui Ianis Stoica din minutul 13 putând fi trecut în statistica meciului.

Puțini spectatori au ales să urmărească pe viu meciul de pe Stadionul Municipal. Cele două peluze sunt populate doar de galerii, iar tribuna a doua are multe locuri goale. Feriți de soare, majoritatea fanilor au ales tribuna întâi. La tribuna a doua a fost afișat un mesaj de susținere pentru antrenorul Marius Măldărășanu.

În minutul 21 după o lovitură de colț și o greșeală a portarului Pap, Bejan a fost la un pas de deschiderea scorului. Șapte minute mai târziu, Oroian a centrat perfect dar reluarea cu capul a lui Balaure a trecut pe lângă poarta adversă. Șutul lui Florescu din minutul 41 a ocolit de puțin poarta lui Căbuz. În primul minut de prelungire, Chițu a trimis cu capul din interiorul careului, dar scorul a rămas 0-0.

La ultima fază a primei reprize, Șeroni a marcat cu o puternică lovitură de cap, de la marginea careului, după o lovitură liberă.

Bejan a marcat în minutul 48, dar reușita sa a fost anulată după o analiză în camera VAR ce a confirmat poziția de ofsaid în care se afla Murgia.

Sibienii au alergat după egalare până în minutul 79, atunci când Ianis Stoica a marcat dintr-o lovitură liberă de la marginea careului. Șutul său a trecut de zidul advers și s-a oprit în plasa porții lui Pap.

Hențul lui Sadiku din minutul 90, în propria suprafață de pedeapsă, a fost analizat în camera VAR, iar FC Hermannstadt a primit penalty. A executat Neguț și a marcat cu emoții. Portarul Pap a atins mingea, dar scorul a devenit 2-1.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri