14.6 C
Sibiu
luni, 16 septembrie, 2024

Daniela Cîmpean laudă Festivalul Cântecele Munților

Știri din Județ

Timp de 5 zile, Sibiul a devenit capitala internațională a folcolurului datorită Festivalului Cântecele Munților organizat pentru a 49-a oară de Centrul de Creație Junii Sibiului. Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu are doar cuvinte de laudă pentru acest festival al tradiției care promovează Sibiul pe plan internațional și strânge an de an zeci de mii de spectatori în centrul orașului.


„La Sibiu se aud “Cântecele Munților”, care adună în ele bogăția și unicitatea jocului și cântecului românesc.”La Sibiu se aud “Cântecele Munților”, care adună în ele bogăția și unicitatea jocului și cântecului românesc.

De peste mări și țări, au sosit ansambluri de artiști dornice să-și prezinte cultura și obiceiurile comunităților pe care le reprezintă, Sibiul fiind în acest moment o capitală internațională a culturii tradiționale.

Felicitări mândrelor gazde de la Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului și doamnei manager Silvia Macrea, pentru modul impecabil în care au ogranizat cea de-a 49-a ediție a festivalului, înțelegându-și pe deplin rolul de ambasadori ai județului Sibiu!” a declarat Daniela Cîmpean.

Sursa foto: Centrul Cultural Junii Sibiului

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cutremur azi în România, cu magnitudinea de 5.5

Program și bilete la Sibiu Opera Festival

FC Hermannstadt caută victoria la Arad

Judoka sibieni au luat medalii naționale