12.3 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Bărbat rănit grav după ce s-a prăbușit cu ATV-ul într-o râpă din Păltiniș

Știri din Județ

ACTUALIZARE : Din păcate, tânărul de 20 de ani accidentat la Șanta a intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor echipajelor prezente, nu a răspuns manevrelor aplicate.

Știre inițială:

Pasagerul unui ATV a fost grav rănit după ce șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat într-o râpă adâncă din Păltiniș.

Conform primelor date, astăzi, în jurul orei 17:00, în timp ce conducea un ATV pe un drum forestier, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Sibiu, a pierdut controlul direcției de deplasare, ATV-ul prăbușindu-se într-o râpă cu o adâncime de aproximativ 100 de metri.

Șoferul a reușit să sară de pe vehicul înainte ca acesta să se prăbușească în râpă, însă pasagerul, un cetățean străin, în vârstă de 20 de ani, a căzut odată cu ATV-ul.

Victima a fost extrasă din râpă cu ajutorul salvamont, aceasta suferind multiple traumatisme. Aceasta a fost intubaă și transportată cu elicopterul SMURD la Aeroportul din Sibiu, iar ulterior la UPU Sibiu.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Extra detalii:
    – Traseul a fost coordonat de un ghid
    – Baiatul a fost in stare constienta dupa accident pana la momentul procedurii standard de incubare unde a avut loc socul respirator (incubarea este o procedura standard pentru a fi transportat de urgenta cu elicopterul/ sau la spital)
    – Se conducea cu viteza mica iar aleea era ingunsta
    – Cei doi barbati de pe atv au reusit sa sara de pe el inainte de a cadea in prapastie dar din nefericire tanarul s-a accident mai sever in zona capului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri