16.2 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Stand cu înghețată „topit” la Sibiu. Proprietarul acuză un abuz!

Știri din Județ

Liniștea pietonalei de pe Nicolae Bălcescu din Sibiu a fost perturbată în această dimineață, începând cu ora 8:00, de o mulțime de angajați ai unor autorități sibiene. Aceștia au intervenit pentru desființarea unui stand pentru înghețată care, conform acestora, funcționa ilegal.

Proprietarul standului pentru înghețată acuză un mare abuz din partea autorităților și spune că a contestat procesul verbal de ridicare. Mai mult, acesta acuză Primăria Sibiu că nu l-a informat în totalitate cu privire la abaterile pe care le-ar fi încălcat și nici nu i-a fost comunicat procesul verbal prin care se dispunea ridicarea standului pentru înghețată.

Patronul standului a vorbit cu jurnaliștii Sibiu Independent și a reclamat faptul că toată înghețata prezentă în vitrină riscă să se topească, valoarea ei fiind de peste 30.000 de lei. Mai mult, acesta a reclamat faptul că cei veniți să desființeze standul riscă să-i strice lucrurile.

„Am avut un contract asociere în participaţie cu o societate și am împărțit treburile pe această locație. Pentru că îmi era mai ușor să gestionez acest business. Au venit , au luat un bon de pe casa de marcat și au văzut altă firmă. S-au dus cu bonul în Primărie și au făcut un proces verbal și mi-au dat amendă. Iar ca măsură complementară, au dispus ridicarea standului. pe motiv că aș fi subcontractat sau închiriat. M-am dus și le-am arătat contractul și după o săptămână – două, mi-au dat răspuns că nu se acceptă asocierea în participațiune. Vă dați seama ce abuz, pentru că nu este nici o reglementare în acest sens. Am contestat procesul verbal și trebuia ca acesta să se suspende până la soluționare. Nu vor să țină cont de nimic.” a declarat proprietarul standului cu înghețată

De-a lungul timpului, pe pietonala Nicolae Bălcescu au fost adevărate bătălii pentru locurile de comercializare a înghețatei. Mai mult, reclamații au apărut și din partea clienților, care ajungeau să plătească și 70-80 de lei pentru 3 cupe cu înghețată.

Primăriei Sibiu a adus lămuriri cu privire la standul cu înghețată desființat de pe pietonala Nicolae Bălcescu din Sibiu. Autoritățile sibiene au afirmat faptul că, proprietarul a încălcat regulile regulamentului. În urma controlului, s-a constatat că o altă firmă decât cea înscrisă în aviz vinde înghețată.
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara