12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

„Zilele comunei Nocrich”- un festival autentic, dedicat muzicii populare și obiceiurilor tradiționale

Știri din Județ

Comuna Nocrich, un loc încărcat de istorie și tradiții autentice, se pregătește să sărbătorească, în 15 august, Zilele Culturale ale comunei Nocrich. Această zi specială reprezintă o ocazie deosebită pentru locuitorii comunei, dar și pentru turiști, de a se bucura de un festival vibrant și autentic, dedicat muzicii populare și obiceiurilor tradiționale.

Evenimentul va debuta la ora 16:00, în Căminul Cultural din Nocrich, cu o ceremonie oficială de deschidere, la care sunt invitați să participe oficialități locale și reprezentanți ai comunității. După deschiderea oficială, programul artistic va începe cu membrii Corului Bisericii Ortodoxe din comuna Nocrich, care vor interpreta pricesne cu emoție și dăruire.

Pe scenă vor mai urca și Ansamblul Folcloric „Mlădițele” din comuna Nocrich, însoțit de soliștii instrumentali Ionel Vișa, Radu Șamu, Vlad Zamacău și Daniel Popovschi. De asemenea, soliștii vocali Sonia Mihuleț și Iulia Morariu vor încânta audiența cu interpretările lor deosebite. În continuare, Ansamblul „Balada” din cadrul Asociației Elijah (inițiativa socială Ruth Zenkert) va aduce un strop de culoare și tradiție pe scenă. Lucian Raulea, un artist cunoscut de muzică populară, va oferi un spectacol de neuitat, urmat de formația de muzică „Ionuț de la Câmpia Turzii”, care va încheia seara într-o notă de veselie și energie.

Sursa: nocrich.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara