13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Zilele Culturale ale Orașului Agnita, dedicate sărbătoririi tradițiilor și obiceiurilor agnițenilor, vor avea loc pe 16-17 august

Știri din Județ

Întreaga comunitate, și nu numai este invitată să participe la Zilele Culturale ale Orașului Agnita, care vor avea loc pe 16-17 august 2024, în curtea Bisericii Fortificate.

Zilele Culturale sunt dedicate sărbătoririi tradițiilor și obiceiurilor agnițenilor, reprezentând un mod prin care prezentul aduce un omagiu moștenirii bogate a trecutului. Astfel, locuitorii din Agnita devin custozii și continuatori ai unei istorii care îi definesc și îi unifică în calitate de comunitate frumoasă și puternică.

Evenimentul va oferi o oportunitate unică pentru vizitatori de a se conecta cu cultura autentică a Agnitei, oferindu-le o călătorie în timp în care tradițiile și obiceiurile se îmbină armonios cu modernitatea. Toți participanții vor experimenta momente memorabile, îmbogățite de farmecul acestui oraș pitoresc.

Evenimentul include o paradă a portului popular, spectacole de dansuri și muzică tradițională, precum și concerte de fanfară.

Fiecare seară se va încheia cu Balul Zilelor Culturale, devenit deja tradiție.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri