13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Concurs de desen și pictură pentru copiii din Turnu Roșu și Sebeșu de Jos. Cele mai frumoase creații vor fi premiate

Știri din Județ

Copiii din Turnu Roșu și Sebeșu de Jos sunt invitați să participe la concursul de creație intitulat „Verde din satul meu”.

Cei care doresc să participe cu un desen sau o pictură care să ilustreze biserica din Turnu Roșu sau Sebeșu de Jos, peisajul și munții din jur, gogoșile bunicii, portul popular, Hora de la Rusca, florile de câmp, sau orice altceva care să reprezinte locurile deosebite din zonă, pot da curs invitație.

Sâmbătă, 17 august, între orele 17:00 -20:00, copiii sunt așteptați la sediul din Turnu Roșu, nr. 537 cu desenul sau pictura. Pentru că este concurs, sigur că veți primi și PREMII!

“Să știe toți străinii ce locuri minunate avem noi aici și cum se văd prin ochii voștri de copil” a declarat Andreea Anghel, motivând scopul pentru care a ales această temă a concursului.

Organizatorul evenimentului este Andreea Anghel, primarul ales al comunei Turnu Roșu care va intra în funcție din toamnă și care își dorește ca pereții biroului său să fie decorați cu cele mai frumoase și inspirate desene sau picturi realizate de copii.

Toate desenele vor fi puse la expoziție și admirate de oamenii din sat și de vizitatorii comunei noastre. Mai apoi, voi decora cu desenele voastre biroul meu de primar. Sunt sigură că avem cu ce ne mândri, așa că aveți START LA CREAȚIE!” – a scris Andreea Anghel pe pagina sa de Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri