15.7 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Ionela Pascu a lansat azi melodia „Bădiță de la Sibiu”

Știri din Județ

Artista de muzică populară și petrecere, Ionela Pascu a promis că de Sf. Marie va lansa o nouă melodie. Astăzi pe canalul ei de Youtube a fost încărcat videoclipul piesei „Bădiță de la Sibiu”.


Ionela Pascu s-a remarcat în ultimii ani prin videoclipuri devenite virale pe internet cu muzică de petrecere. Artista este des chemată la evenimente în toată țara alături de formația ei.

Videoclipul melodiei „Bădiță de la Sibiu” a fost filmat la Siymphony by the Lake. „Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat la realizarea acestui frumos proiect muzical! Codrut Farcas , Dorinel Puia, Adrian Cocoşel, Borca Valentin-Aron, Papana Sorin, Todea Andrei, Vințan Nicușor, Leo, Peresc! Iosif Horwath! Simphony by The Lake- Sibiu, ISA Top Auto- Sibiu (Cosmin Isailă). Dansatori: ALEXANDRA & COSTY (dansuri de societate -Sibiu)” a scris Ionela Pascu la lansarea piesei.

Melodia are un ritm alert de petrecere, cu versuri care combină elemente moderne cu tradiționale. De altfel, inflexiunile vocii artistei, specifice muzicii populare se combină cu ritmul ținut de formație cu multiple elemente din folclor, dar adaptat la muzica de petrecere.

VIDEO

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri