21.2 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Mini-ateliere meșteșugărești și artistice pentru copiii și tinerii vulnerabili, în Piața Huet din Sibiu

Știri din Județ

Și în această vară se desfășoară la Sibiu proiectul „Susținem identități, creăm comunități”. Ajuns la cea de-a VI-a ediție, acesta este dedicat integrării sociale a copiilor și tinerilor din mediile defavorizate și beneficiază de cofinanțare de la Primăria Sibiu prin Agenda Comunității.

În perioada 19 – 31 august, Asociația Casa Calfelor Sibiu organizează pentru acești copii o serie de mini-ateliere meșteșugărești și artistice, care vor avea loc în Piața Huet nr.3, în zilele de 19, 21,23, 26, 27 și 29 august, în intervalul ora 9.30 – 13.30.

Timp de șase zile, cei prezenți vor participa la ateliere de prelucrare a lemnului, de imprimare pe pânză, de realizare de obiecte din materiale reciclate, dar și la ateliere de gastronomie și cofetărie.

Scopul principal al proiectului este de a le deschide micuților noi perspective și de a susține integrarea lor socială. Împreună suntem mai puternici și fiecare dintre noi este special – acesta este mesajul cu care dorim să plece fiecare copil prezent la aceste ateliere.

Participarea se face pe bază de programare, la numărul de telefon 0746.365.837.
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Incendiu puternic la un restaurant din Mediaș