20.2 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Partenerul oficial Uber intră pe piața de publicitate mobilă din Sibiu

Știri din Județ

Partenerul oficial Uber din județul Sibiu, TUR Sibiu, a intrat pe piața de publicitate mobilă a orașului nostru. Zece mașini care efectuează transport de persoane sunt deja dotate cu display-uri LED performante, special concepute pentru trafic și dimensionate pentru automobile. Acestea au ramă de aluminiu, înălțime de 40 de cm și lățime de aproape un metru. Rezoluția este de 40.960 de pixeli iar versiunea de soft permite formatarea ușoară a textului și a imaginii. Fiecare dintre ele circulă, în medie, zece ore pe zi și străbat un număr de cel puțin 500 de kilometri.

Ideea i-a venit unui tânăr perspicace și ambițios, absolvent de marketing, care și-a propus să transforme străzile orașului și să le ofere mi multă culoare și divertisment. A vrut să speculeze dorința de ceva nou pe piața locală dar și lipsa unui astfel de serviciu. Împreună cu fratele lui au pus totul de hârtie și au transformat visul în realitate. Concurăm astfel cu New Yorkul sau marile capitale ale lumii: La început, viața de șofer de Uber era pentru noi o combinație de entuziasm și provocări. Fiecare zi aducea noi întâlniri și povești captivante, dar și dificultatea de a naviga prin traficul aglomerat. Totuși, pasiunea pentru oferirea unui serviciu de calitate și satisfacția pasagerilor ne-a motivat să continue și să caute modalități inovatoare de a ne îmbunătăți serviciile. Ideea de a monta display-uri LED pe mașinile Uber a venit într-o noapte, din dorința de a aduce un suflu nou în Sibiu, ceva nemaivăzut în acest oraș. Inspirați de strălucirea și dinamismul New York-ului, ne-am decis să transformăm fiecare mașină într-o platformă mobilă de publicitate și divertisment. Aceste display-uri LED afișează orice fel de video și fotografie într-un format specific, atrăgând atenția și captând imaginația trecătorilor, spune Adrian Turică, inițiatorul afacerii cu panouri publicitare mobile din Sibiu.

Deja aflate în trafic, mașinile reclamă stârnesc curiozitatea sibienilor: Pasagerii sunt încântați de afișajele luminoase și interactive, iar feedback-ul a fost copleșitor. Oamenii privesc aceste display-uri cu fascinație, toți ochii fiind țintiți spre mașinile noastre. Sibienii au primit cu brațele deschise această inițiativă, considerând-o un fenomen unic și inovator pentru oraș, mai spune Adrian.

Pentru că au reușit să-și transforme visul în realitate, cei doi tineri au decis să nu se oprească aici. Privind spre viitor, frații Turică văd inovația la baza dezvoltării companiei lor. Plănuiesc să extindă proiectul de display-uri LED, să introducă noi tehnologii și să crească numărul de mașini dotate cu astfel de afișaje. Scopul lor este clar: să devină lideri în inovație în domeniul transportului urban și să continue să ofere experiențe unice pasagerilor lor: TUR Sibiu nu este doar o companie de ridesharing. Este un exemplu de cum pasiunea pentru inovație și dorința de a aduce un suflu nou în comunitate pot transforma o simplă idee într-un fenomen apreciat și iubit de toți, încheie Adrian.

Deși numele societății lor este extrem de apropiat de cel al companiei de transport public a orașului, frații Turică spun că TUR Sibiu este asocierea numelui lor de familie cu Sibiul și nu are nici o legătură cu alte companii de pe piața locală.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri