14.1 C
Sibiu
miercuri, 18 septembrie, 2024

Champions Sibiu participă la un turneu în Bulgaria

Știri din Județ

Echipa U17 a Clubului Champions Sibiu participă la primul turneu internațional în Bulgaria. Echipa sibiană, formată din jucătoare talentate, participă la primul lor turneu internațional de volei în deplasare, competiția „Black Sea 2024” din Bulgaria.


Acesta este un moment istoric pentru club, fiind prima dată când o echipă de la Champions Sibiu participă la un turneu internațional de o asemenea anvergură.Turneul, care se desfășoară în perioada 19-23 august 2024, reunește echipe puternice din mai multe țări, inclusiv Lituania, Georgia, Ungaria și Bulgaria. Pentru fetele de la Champions Sibiu, această competiție reprezintă nu doar o provocare, ci și o oportunitate de a-și demonstra abilitățile și de a acumula experiență la nivel internațional.

Lotul deplasat pentru acest turneu include următoarele jucătoare: Canciu Adelina, Corpodean Alessia, Dumitra Ruxandra, Ion Yris, Irom Denisa, Ivan Roberta, Monda Eli, Roșianu Karina, Savu Draga, Vasilescu Adela, Vasilescu Cătălina. Echipa este pregătită de antrenorii Sabin Sopa și Andrei Banciu, care au muncit intens pentru a pregăti aceste tinere talente pentru o competiție de asemenea calibru.

Programul meciurilor echipei Champions Sibiu:- 19 august 2024, ora 11:30: ACS Champions Sibiu RO vs. SM „Startas” LT- 20 august 2024, ora 09:30: Adjara Georgia GEO vs. ACS Champions Sibiu RO- 21 august 2024, ora 09:30: ACS Champions Sibiu RO vs. Gödöllői RC HU- 22 august 2024, ora 10:30: Palanga SC JŪRA LT vs. ACS Champions Sibiu.

Participarea la „Black Sea 2024” este o etapă importantă în dezvoltarea echipei, oferindu-le jucătoarelor o experiență valoroasă în competițiile internaționale și șansa de a-și măsura forțele cu adversare din alte țări. Echipa sibiană are ca obiectiv să își consolideze poziția și să se întoarcă acasă cu rezultate notabile.„Suntem extrem de mândri de fetele noastre. Acesta este primul nostru turneu internațional și suntem siguri că ele vor reprezenta cu mândrie clubul și orașul Sibiu. Am muncit mult pentru a ajunge aici și suntem încrezători că vom avea o evoluție foarte bună. În plus, ne pregătim intens pentru campionatul național, unde avem cel mai îndrăzneț obiectiv avut până acum pentru echipa U17. Deși am evoluat în fiecare sezon în divizia Elită, de data aceasta ne dorim să ajungem în fazele superioare ale acestei divizii cu Champions A, iar Champions B să lupte pentru titlul diviziei Perspectiva,” a declarat antrenorul Sabin Sopa.

Pentru tinerii sportivi de la Champions Sibiu, acest turneu nu este doar o competiție, ci și o oportunitate de a învăța, de a se dezvolta și de a-și perfecționa abilitățile într-un context internațional. Echipa U17 a Champions Sibiu pleacă spre Bulgaria cu speranțe mari și cu dorința de a se întoarce acasă cu o experiență memorabilă și, de ce nu, cu trofee care să aducă mândrie clubului și comunității locale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sergiu Nistor ajunge ambasador în Letonia