11.2 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

CSC Șelimbăr a pierdut la Târgoviște după ce a condus cu 1-0

Știri din Județ

Chindia și CSC Șelimbăr s-au întâlnit luni după-amiază în etapa a treia a ligii secunde. Partida a avut loc pe o căldură aproape insuportabilă, dar cele două echipe au oferit un meci frumos.


Cele două echipe au început cu formulele: Chindia Târgoviște: M. Contra – Martac, Al. Sabău, C. Dinu (cpt.), Ad. Ioniță – M. Șerban, Rz. Tache, Al. Petre, Pesic – D. Florea, Zivkovic
Rezerve: Șt. Mușat – Danu, Romeo, R. Mihai, I. Iul. Zamfir, Ius. Cristea, Grubac, Atanase, R. Simion
Antrenor: Marin Vătavu

CSC Șelimbăr: Brașoveanu – Gogor, Buzan, Natea (cpt.), Marrone -Ayine – C. Soare, Butucel, Bucuroiu, Monea – Babic
Rezerve: Măluțan – R. Gherman, Drăghescu, S. Șerban, Rob. Boboc, D. Olariu, L. Popa, Rotar, Nerukh
Antrenor: Constantin Schumacher

Cosmin Bucuroiu a reușit să deschidă scorul în minutul 11, după o fază pe partea dreaptă și o reluare din interiorul careului. CSC Șelimbăr conducea cu 1-0, dar gazdele au revenit în atac și au trimis balonul în bară două minute mai târziu.

În minutul 20, Chindia a egalat, după centrarea lui Tache și reluarea cu capul, pe spate, a lui Daniel Florea. Cele două echipe au continuat să caute golul, iar sibienii au fost foarte aproape să marcheze în ultimul minut al reprizei. Gogor a expediat un trasor de la 20 de metri în transversala porții apărate de Mario Contra. În minutele de prelungire, Zivkovici a trimis o lovitură de cap, din mijlocul careului advers, dar portarul Brașoveanu a reținut cu siguranță.

Repriza secundă s-a derulat asemănător. Babic a ratat din fața porții în minutul 57, iar gazdele au trecut în avantaj în minutul 59. Noul intrat, Atanase, a finalizat cu gol o fază pornită tot de la el. Sibienii au continuat să atace în căutarea golului egalizator. Gazdele au jucat pentru apărarea rezultatului, încercând astfel să obțină primele puncte din campionat. Cele șase minute de prelungire nu au adus nimic pe tabela de marcaj, chiar dacă sibienii au cerut un penalty și au expediat un șut peste poartă.

După trei etape, cele două echipe au câte trei puncte în clasament, dar sibienii au un meci mai puțin disputat, restanța cu cei de la Corvinul. În etapa a patra, CSC Șelimbăr va juca tot în deplasare. Vineri, pe 23 august, sibienii va întâlni la Craiova pe Universitatea 48. Partida va începe la ora 17.00.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri