12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Deratizare pe domeniul public în Sibiu, în perioada 19 – 21 august

Știri din Județ

Pe lângă activitate de dezinsecție împotriva țânțarilor și căpușelor, Primăria Sibiu, prin firma contractată, societatea comercială DD CHIM SRL realizează în luna august și o campanie de deratizare pentru combaterea rozătoarelor de pe domeniul public al municipiului. Acțiunea este planificată să se desfășoare în zilele de luni, 19 august, marți, 20 august și miercuri, 21 august.

Este cea de a doua campanie din acest an pentru combaterea rozătoarelor și va consta în plasarea de dispozitive speciale cu substanțe, în parcuri, spații verzi, zone de blocuri, piețe, târguri, maluri de lac, pe terenuri ale instituțiilor, platforme și depozite de deșeuri, la stații de transfer, sortare și alte instalații de tratare/ eliminare a deșeurilor.

Dispozitivele vor fi marcate corespunzător, avertizând asupra pericolului substanțelor toxice din interior. Produsul utilizat este Agrorat Wax Block, avizat de Ministerul Sănătății, iar antidotul în caz de ingerare accidentală este Vitamina K1.

Atenție în cazul copiilor și al animalelor de companie! Adresăm părinților rugămintea de a supraveghea îndeaproape copiii, pentru a evita venirea lor în contact cu aceste substanțe. De asemenea, deținătorii de animale de casă sunt rugați să ia toate măsurile pentru a preveni intoxicațiile accidentale în rândul patrupedelor.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, acțiunea va fi reprogramată.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara