14.6 C
Sibiu
luni, 16 septembrie, 2024

Dumitru Beschiu a devenit vicepreședinte al PSD Sibiu. Reprezentantul Mărginimii Sibiului în Consiliul Județean devine un jucător tot mai puternic pe scena politică locală.

Știri din Județ

Dumitru Beschiu a fost ales, în unanimitate, vicepreședinte al Organizației Județene PSD Sibiu. Votul i-a fost acordat în conferința de alegeri din 9 august, de cei 554 de delegați ai organizațiilor locale.

”Aprecierea colegilor mă onorează și mă bucură, dar mă și obligă să muncesc și să mă implic mai mult. Din funcția de vicepreședinte județean al PSD Sibiu, dar și din cea de consilier județean voi putea face mai mult pentru a aduce dezvoltare și bunăstare în satele din Mărginimea Sibiului”, spune Dumitru Beschiu.

Mărginimea Sibiului o mină de aur

Ca prim-vicepreședinte al organizației locale PSD Jina și candidat la Consiliul Județean, Dumitru Beschiu s-a implicat în toate acțiunile derulate de PSD Sibiu în județ, pe parcursul campaniei electorale. A câștigat aprecierea și respectul colegilor de partid, dar și primul mandat de consilier județean. Fiu al comunei Jina, Dumitru Beschiu este extrem de hotărât să aducă investiții importante în modernizarea infrastructurii din zonă, esențiale pentru dezvoltarea turistică și economică a Mărginimii Sibiului. ”Avem o zonă extraordinar de frumoasă, care merită să fie vizitată de cât mai mulți turiști. Mărginenii sunt oameni gospodari și ospitalieri, care se mândresc cu tradițiile moștenite și păstrate cu sfințenie. Toate acestea fac din Mărginimea Sibiului o mină de aur care poate aduce bunăstare întregii comunități”, spune Dumitru Beschiu.

Sprijină producătorii locali de peste 25 de ani

Mândru de originile sale, Dumitru Beschiu se declară ”cioban din tată-n fiu” și își promovează comuna natală de foarte mulți ani. Dincolo de politică, Dumitru Beschiu este un prosper om de afaceri care sprijină, de peste 25 de ani, producătorii locali din Mărginime. A început, în urmă cu 27 de ani, cu un magazin de produse tradiționale din Jina, în Piața Reșița din București. Acum, deține cinci magazine în piețele agro-alimentare din Capitală, în care vinde brânzeturi, unt, preparate din carne, cârnați, zacuscă, miere, pâine și cozonac. Sunt bunătăți aduse de la producători locali din Jina, Tilișca, Poiana Sibiului, Poplaca, Talmaciu și Ocna Sibiului. Pentru că sunt preparate după rețete tradiționale, aceste produse au mare succes la București. ”Colaborăm, acum, cu 10 producători locali. Avem și o carmangerie proprie în București, în care preparăm 18 produse din carne de oaie, porc și vită, de care clienții noștri sunt foarte mulțumiți”, detaliază Dumitru Beschiu.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Dl. consilier, o problema pe care fostii si actualii conducatori ai judetului o neglijaza este drumul debla tilisca pina la jina acest drum fiind facut de peste 90 de ani ,nu a fost largit doar a fost asfaltat pe vechea platforma a drumului ,se impune largirea drumului in special in curbe ,mai ales ca s-a intensificat circulatia de cind este legat de Transalpina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Descoperă toate modelele de botine de damă!

Cutremur azi în România, cu magnitudinea de 5.5

Program și bilete la Sibiu Opera Festival

FC Hermannstadt caută victoria la Arad

Judoka sibieni au luat medalii naționale