17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Expediție la malul mării: Farul – FC Hermannstadt se joacă până la miezul nopții. Meciul e live scor pe Sibiu Independent. Gazdele câștigă cu 3-2

Știri din Județ

Partida Farul Cosntanța – FC Hermannstadt se joacă de la ora 22.00 pe stadionul din Ovidiu. Este ultimul joc al etapei a șasea, dacă nu luăm în calcul meciul amânat dintre Oțelul și CFR Cluj. Scorul este 3-2.


Cei doi antrenori au trimis în teren următoarele echipe:

Farul: Buzbuchi – M. Popescu, Bălașa, Gustavo Marins, C. Ganea – Vînă, Nedelcu, Grameni – G. Iancu, Rivaldinho, Grigoryan
Rezerve: Ducan, D. Sîrbu, Dănuleasa, Grosu, Dican, Radaslavescu, N. Popescu, Casap, Doicaru, Merloi, Alibec, Stoian
Antrenor: Gheorghe Hagi

FC Hermannstadt: Căbuz – Oroian, Găman, Stoica I, Goncalves – Ivanov, Balaure, Murgia, Biceanu, Ianis Stoica – Chițu
Rezerve: A. Pop, Muțiu, Bejan, D. Iancu, Căpușă, Deaconu, Gandila, Ciubotaru, A. Lupu, Neguț, Miart, R. Popescu

Antrenor: Marius Măldărășanu.

Prima fază periculoasă de poartă a adus și deschiderea scorul. În minutul 7, o centrare a lui Ganea a fost prelungită de Gabi Iancu până la Rivaldinho care a marcat ajutat și de bară. 1-0 pentru Farul. Replica sibienilor a venit imediat, dar șutul lui Ianis Stoica nu l-a putut învinge pe Buzbuchi. Tot Ianis Stoica a avut din nou șansa egalării, după ce s-a scurs prima jumătate de oră de joc. Portarul Buzbuchi a scos de sub transversală ”bomba” atacantului sbian.

Grameni putea marca golul începutului de sezon în minutul 40, dar lobul său de la centru terenului l-a depășit pe Căbuz și a trecut peste transversală. Prima repriză a fost prelungită cu 2 minute, dar scorul pauzei a rămas cel stabilit în minutul 7.

Sârbu, jucătorului Farului, a ratat prima ocazie a reprizei secunde, chiar în primul minut de joc. Murgia a egalat pentru FC Hermannstadt, în minutul 48. Jucătorul sibienilor a șutat din demivoleu și ajutat de bară a egalat scorul la 1. Un gol spectaculos ce aduce din nou în joc echipa pregătită de Marius Măldărășanu.

Bucuria sibienilor nu a durat prea mult. Grigoryan a adus-o din nou în avantaj pe Farul în minutul 52. Acesta a trimis un lob, din lateral, iar mingea s-a oprit în poarta lui Căbuz. Chiar dacă a părut că jucătorul Farului a vrut să centreze, execuția sa a adus un nou gol spectaculos în jocul de la Ovidiu.

Puține minute a durat bucuria sibienilor după golul egalizator. În doar câteva minute Farul s-a distanțat la 3-1 după reușia lui Rivaldinho, în minutul 58. Acesta a marcat cu capul după o centrare a lui Vână.

Denis Alibec, reîntors în România, la Farul, a avut în două rânduri șansa de a duce scorul la 4-1. După a doua situație, cei din camera VAR au analizat și posibilitatea acordării unui penalty pentru gazde. După ce a revăzut faza, centralul Barbu nu a acordat penalty pentru Farul.

Fanii sibieni prezenți în peluza stadionului din Ovidiu au din nou speranțe după reușita lui Dragoș Iancu din minutul 83. Acesta, revenit după grava accidentare, a marcat cu umărul și a dat din nou speranțe pentru un rezultat favorabil.

Au fost acordate șapte minute de prelungire. Neguț a avut șansa egalării, dar execuția sa a fost oprită de un fundaș al gazdelor, care a deviat în corner. În urma acestui rezultat, Farul a urcat pe locul 8, iar FC Hermannstadt rămâne pe poziția a 13-a.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri