13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Misiune dificilă pentru FC Hermannstadt pe malul mării

Știri din Județ

Partida dintre Farul Constanța și FC Hermannstadt este programată luni seara de la ora 22.00 pe stadionul din Ovidiu. Partida va putea fi urmărită pe Digi Sport și Prima Sport.


Meciul va opune două echipe cu pretenții în acest sezon, dar care au ajuns în subsolul clasamentului. Farul este lanterna roșie cu doar patru puncte acumulate, în timp ce FC Hermannstadt a scăpat de această poziție runda trecută după victoria cu FC Botoșani. În aceste condiții, ambele echipe au nevoie de puncte în partida de luni seară. Antrenorul Marius Măldărășanu a vorbit la ultima conferință de presă de importanța meciului de pe Litoral. ” E o deplasare grea, atât din punct de vedere al deplasării, unde avem nevoie de 2 zile, dar și a meciului. Știm cu toții valoarea echipei lui Gică Hagi și trebuie să ne concentrăm pentru a obține ceva din acest joc”, a spus tehnicianul.

Meciul va fi condus la centru de Marian Barbu- Făgăraș ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene-Vaslui și Imre Bucsi-Sf. Gheorghe. Rezervă este Vlad Baban-Iași, iar în camera VAR se vor afla Mircea Grigoriu-București și Andrei Chivulete- București. Observator va fi Augustus Constantin din Rm. Vâlcea.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri