15.7 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Mii de sibieni înșelați! O femeie vindea bijuterii fake!

Știri din Județ

Monica F, o olteancă în vârstă de doar 29 de ani, stabilită la Sibiu, a crezut că poate face avere vânzând bijuterii fake, în numele unei companii celebre. Aceasta se afișa pe rețele de socializare într-un mod opulent, călătorind în țări exotice, conducând mașini scumpe și purtând haine de firmă.

Pe internet au apărut inclusiv conturi cu numele vânzătoarei, urmate de cuvântu FAKE! Acolo, clienții „țepuiți” au postat mai multe conversații și poze. Monica F. ar fi vândut bijuterii sub brandul „Pandora” însă după doar câteva zile, cumpărătorii reclamau mari defecte estetice. Într-un final, bijuteriile „marca Pandora ” s-au dovedit a fi false. Acestea erau cumpărate din China, la prețuri foarte mici. Clienții păcăliți au depus multiple reclamații la Poliție.

Conform polițiștilor sibieni, aceștia au efectuat trei percheziții domiciliare în municipiul Sibiu. Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în cursul anului 2024, prin intermediul rețelelor de socializare, o femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiul Sibiu, ar fi comercializat produse, în speță bijuterii, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Produsele în cauză ar fi fost achiziționate de către persoana bănuită de pe platforme on-line specializate în marketing, ulterior fiind oferite spre vânzare clienților, care ar fi achitat diverse sume în avans pentru a primi produsele comandate.

Prejudiciul creat este de 325.000 de lei.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate în cursul acestei dimineți, polițiștii au ridicat 640 de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri