16.2 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Radio Vocea Evangheliei Sibiu a împlinit 30 de ani de emisie

Știri din Județ

Prin voia lui Dumnezeu, Radio Vocea Evangheliei Sibiu a împlinit, în 15 august 2024, 30 de ani de existență. Acum trei decenii, în 15 august 1994, se auzea la Sibiu pentru prima dată: „Aici, Radio Vocea Evangheliei”!


Și nu este puțin lucru, pentru că misiunea RVE este aceea de a oferi programe care, prin conținutul lor, comunică mesajul Evangheliei și care inspiră la trăirea valorilor creștine.

Radio Vocea Evangheliei este cel mai longeviv post de radio local din orașul Sibiu.

„Sperăm că prin valorile după care ne ghidăm și pe care le-am promovat de-a lungul vremii în munca noastră, ați resimțit dragoste, respect, profesionalism, interactivitate și transparență. Au fost 30 de ani de alergare neobosită, de dăruire și devotament pentru dumneavoastră, ascultătorii noștri, și indiferent cât de lungă și dificilă a fost calea, niciun obstacol nu a putut opri puterea și pasiunea oamenilor de radio care vă slujesc, să împărtășească lumii, mesajul iubirii divine.” transmit reprezentanții postului de radio sibian.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Felicitări! Mult înainte ,frumos așa cum lucrați ! Va ascult , deși sunt de alta religie , consider că multiculti+ toleranta și frumosul culturii ,alaturi de educația ce .o oferiți in emisiuni / toate sunt faine+ muzica ….
    Respect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara