17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Societatea Drumuri și Poduri Sibiu a achiziționat utilaje, autoutilitare și autovehicule noi în valoare de peste 2 milioane de euro

Știri din Județ

Societatea Drumuri și Poduri SA continuă eforturile de modernizare începute în urmă cu doi ani, atunci când au fost achiziționate utilaje, autoutilitare și autovehicule noi în valoare de peste 2 milioane de euro.

 Acum, după o altă investiție aflată în curs de operaționalizare – noua stație de asfalt de la Șeica Mare (1,6 milioane euro), noi achiziții completează modernizarea parcului auto: două ansambluri cap tractor cu semiremorci.

 Utilajele sunt noi, cu garanție și revizii gratuite și au fost cumpărate prin procedură de licitație deschisă on line SEAP. Valoarea fiecărui ansamblu a fost de 699.440 lei fără TVA.

 Prin astfel de achiziții moderne DPS SA își crește capacitatea de transport în vederea livrărilor de materiale (agregate minerale, mixturi asfaltice, sare pentru deszăpezire etc) și răspunde cerințelor Consiliului Județean Sibiu de reducere a poluării.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri