16.2 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Focus in the Park: Cinci zile incendiare de rock alternativ în Parcul Sub Arini

Știri din Județ

Cel mai cunoscut festival outdoor de acest gen, Focus in the Park va avea loc în perioada 21-25 august, fiind un eveniment cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2024.

Cea de a 11-a ediție aduce nume importante din țară și de peste hotare. Pe cele trei scene ale festivalului vor urca printre alții: renumitul Goran Bregovic & his Funeral and Wedding Orchestra, legendara trupă de DJ britanici Sigma, Dub Pistols, una dintre cele mai de succes trupe britanice de dubstep din ultimele două decenii, The Subways, Alternosfera Theatroll, dar și artiști autohtoni de renume ca Delia, Zdob și Zdub, Subcarpați, Bosquito, Omul cu șobolani, Luna Amară.

Noutatea acestei ediții este silent disco, unde doritorii pot continua distracția de după concerte, între orele 24.00 și 2.00, muzica bună mutându-se în căștile de pe urechi.

Festivalul îmbină distracția cu faptele bune. În primele două zile, la intrarea în festival va fi amenajată o caravană mobilă pentru donarea de sânge care se va face în limita capacității de recoltare. Persoanele care donează sânge în zilele de 21 sau 22 august la caravana mobilă vor primi un Day Pass gratuit pentru oricare din zilele de Focus in the Park, la alegere.

Accesul publicului la festival este gratuit în prima zi, urmând ca în celelalte zile să se facă pe bază de bilete care pot fi achiziționate de pe platforma iabilet.ro și la intrarea în festival, în limita disponibilității.

Acesta este un eveniment organizat de Asociația Focus Sibiu.

Sursa foto: focus-agency.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara