12.3 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Mireasmă de lavandă în Piața Mică din Sibiu, timp de 3 zile. Atracția evenimentului: înghețată cu lavandă, haine pictate sau brodate, cercei, cosmetice naturale și kürtös cu lavandă

Știri din Județ

În perioada 23-25 august 2024, are loc la Sibiu, sărbătoarea lavandei proaspete, adusă direct din câmpurile mov ale producătorilor.

Vizitatorii vor întâlni în cadrul evenimentului și alți mici creatori de lucruri faine, artizani locali, majoritatea având și câte un sortiment de “ceva cu lavandă” așa cum este obiceiul la fiecare ediție de până acum.

Peste 50 de afaceri creative românești și sute de produse inedite, făurite local, își așteaptă vizitatorii să se bucure de ele! Vedeta va fi, evident, lavanda care va fi expusă la fiecare stand în diverse forme, unele mai ingenioase decât altele: de la faimoasa înghețată cu lavandă, haine pictate sau brodate, cercei, cosmetice naturale și până la kürtös cu lavandă – singurul din România!

Artizani și producători de lavandă din toată țara vă așteaptă cu produse inedite, realizate local, în care lavanda este prezentă în diverse forme, unele mai ingenioase decât altele: de la faimoasa înghețată cu lavandă, haine pictate sau brodate, cercei, cosmetice naturale și până la kürtös cu lavandă.

Evenimentul organizat de Fleurane îi așteaptă pe vizitatori în fiecare zi, între orele 10.00 – 21.00.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri