16.2 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Șoferi rupți de beți pe șoselele județului Sibiu

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Ieri, în jurul orei 08:00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Horea de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Alma. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, în jurul orei 17:00, în Slimnic, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14 de către un localnic în vârstă de 56 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O zi mai târziu, în jurul orei 05:00, în afara orașului Tălmaciu, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 7 de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Tălmăcel. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara