14.1 C
Sibiu
vineri, 13 septembrie, 2024

Casă în flăcări la Slimnic. Intervin pompierii ISU Sibiu

Știri din Județ

Pompierii sibieni intervin de urgență în localitatea Slimnic pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească și la o casă.

La fața locului sunt mobilizate trei autospeciale de stingere, o autocisternă, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD. Pompierii acționează pentru stingerea incendiului și limitarea extinderii acestuia la vecinătăți.
Ard acoperișul unei case și două anexe gospodărești.

Două persoane, un bărbat în vârstă de 63 de ani și o femeie în vârstă de 56 de ani au suferit un atac de panică, fiind monitorizați de echipajul SMURD. Aceștia refuză transportul la spital.

După mai bine de trei ore de luptă cu flăcările pompierii au stins incendiul care a distrus acoperișul unei case pe o suprafață de aproximativ 200 de mp. De asemenea, au ars în totalitate și două anexe gospodărești de aproximativ 200 mp și aproximativ 450 de baloți de fân. Pompierii au reușit să salveze cele două case vecine, diverse bunuri din locuința, dar și un cal, două bovine, aproximativ 30 de păsări (găini, papagali) și o țestoasă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Posturi vacante la cantina Arhiepiscopiei Sibiu

BCR Sibiu Open se apropie de start