14.1 C
Sibiu
vineri, 13 septembrie, 2024

Octavian Ursu a semnat cu ACS Mediaș

Știri din Județ

Octavian Ursu este jucătorul echipei de liga a treia ACS Mediaș. Acesta are 29 de ani și s-a născut la Mediaș, pe data de 15 noiembrie 1994. Ca jucător evoluează pe poziția de mijlocas ofensiv.


În cariera sa, a evoluat pentru cluburi importante, cum ar fi: Rapid București, UTA Arad, U Cluj, Oțelul Galați, CSC Șelimbăr, Chindia Târgoviște. “Am ales sa vin la Mediaș pentru ca e locul unde am crescut și vreau să pun umărul la treabă ca echipa să ajungă înapoi unde îi este locul. am venit aici și pentru faptul ca la acest club activează oameni importanți cu care se identifică parte din istoria fotbalului medieșean. Un obiectiv personal important pentru mine este acela de a contribui și a îmi pune amprenta asupra echipei, ținând cont de experiența acumulată si tinerețea lotului medieșean. Abia aștept sa iau contact cu suporterii echipei și prin multă muncă să ne bucurăm împreună de multe momente frumoase”, a spus Ursu.

Acest transfer reprezintă una dintre prioritățile strategiei echipei medieșene, aceea de a readuce cât mai mulți fotbaliști importanți născuți în orașul sibian.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Posturi vacante la cantina Arhiepiscopiei Sibiu

BCR Sibiu Open se apropie de start