17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Trei jucători noi la ACS Mediaș

Știri din Județ

ACS Mediaș a parafat la finalul săptămânii contractele a trei noi jucători. Aceștia vor evolua în noul sezon pentru echipa sibiană.


Dorin Todoran, în varsta de 20 de ani, s-a născut la Reghin, pe data de 6 septembrie 2003. Acesta joacă mijlocaş stânga. Acesta a evoluat ultima oara pentru echipa Universitar Alba Iulia. “Am ales ACS Mediaș datorită tradiției orașului și a echipei, a experienței și dedicării celor implicați în acest club, precum și a sentimentului de unitate și forță din cadrul grupului.Un obiectiv foarte important pentru mine este acela de-a ajuta echipa cât pot eu de mult și de a ne îndeplini obiectivele propuse!Vă asteptăm în număr cât mai mare la stadion” , a spus jucătorul.

George Mâlnă, în varsta de 23 de ani, este născut la Turda, pe data de 12 septembrie 2000 și ocupă poziția de mijlocaş central. Acesta a evoluat ultima oara pentru echipa CSM Unirea Alba Iulia.

Alin Dohotariu este al treilea jucător venit la Mediaș. În vârstă de 25 de ani, este născut la Constanța, pe data de 28 mai 1999. DEvoluează ca fundaș dreapta.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri