14.6 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Cum alegi un parfum pentru sezonul de primavara

Știri din Județ

Cand treci de la sezonul de iarna la cel de primavara si iti asortezi garderoba pentru ceea ce urmeaza, poate este si momentul sa treci la parfumurile de primavara.

Care este cel mai bun parfum pentru a fi folosit primavara?

Nu exista un singur tip de parfum care sa fie cel mai bun in sezonul de primavara.Depinde foarte mult de preferintele persoanele ale fiecaruia si ce tip de parfum doreste sa poarte.

Primavara in general se pot folosi parfumuri mai usoare, proaspete pentru a completa starea de spirit si atmosfera sezonului.

Parfumurile cu note florale, citrice ori fructate sunt unele dintre cele mai folosite primavara, ele evoca un sentiment de nou si prospetime.

Care sunt notele de parfum de preferat primavara?

Unele dintrele ce mai comune note de parfum care se pot folosi primavara sunt cele de: iasomie, trandafir, pere, piersica, cele cu arome de citrice cum sunt cele de lamaie, portocale, bergamota.

Primavara se pot folosi si parfumuri cu note de mosc sau chihlimbar pentru ca ofera o nota calda si primitoare.

Infiferent de sezon, cele mai bune note de utilizat depind de preferintele fiecarei persoane in parte.Pentru a alege unul sau mai multe parfumuri de folosit primavara testati mai multe arome pentru a gasi parfumul perfect pentru voi.

Sfaturi pentru a alege un parfum de primavara:

In primul rand atunci cand sunteti in cautarea unui parfum pentru a fi folosit primavara, luati in considerare stilul personal si tipurile de parfumuri cu care va intelegeti cel mai bine.In asa fel veti limita aria de cautari si veti gasi mai usor un parfum care sa va incante.

Primavara este un anotimp plin de energie si prospetime, este momentul cand scapam de iarna rece iar atunci cand sunteti in cautarea unui parfum ganditi-va si la starea voastra de spirit si cautati acele arome de parfumuri care evoca sentimentele expuse mai sus.

Cand esti in cautarea unui parfum pe primavara, gandeste-te unde vei purta acel parfum.Pentru activitatile zilnce alege parfumuri mai usoare si proaspete, iar pentru iesirile de seara alege parfumuri mai complexe si profunde.

Testati unul sau mai multe parfumuri inainte de cumpara.

Cu ce miros este asociat primavara?

Primavara simti mirosul florilor care au inflorit, mirosul de ghiocei, iarba proaspat taiata, mirosul pomilor infloriti, apa de ploaie.Exploreaza diferite parfumuri  pentru a vedea care dintre ele aduc cel mai mult cu mirosul de primavara.

Daca ai o personalitate optimista poti opta pentru un parfum cu note de citrece cum sunt cele de bergamota sau grapefruit, cum este Apa de Parfum L’Atelier ERIN M03, pentru barbati,parfum inspirat din Armani Code

Pentru cei romantici puteti alege parfumurule cu note florale noi de bujor ori Ylang-Ylang, ele evocat un sentiment de gratie si romantism.Va recomandam  Apa de Parfum L’Atelier ERIN W11, pentru femei, inspirat din Chanel Coco Mademoiselle.

Daca esti o persoana indrazneata si increzatoare alege un parfum cu miros de lemn exotic sau ghimbir picant.Esti un spirit liber si boem, atunci cauta parfumuri inspirate din natura pe baza de plante.

Un parfum este o forma puternica de exprimare in sine iar alegerea lui trebuie sa rezoneze cu preferintele voastre.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri