11.2 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

”Strigă-mă pe numele tău”, film în aer liber pe Terasa cu Flori a Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu

Știri din Județ

ESTE Filmul de Miercuri continuă filmele de vacanță din cadrul seriei Summer Holiday (în parteneriat cu Cinematograful Arta din Cluj-Napoca), cu drama romantică STRIGĂ-MĂ PE NUMELE TĂU / CALL ME BY YOUR NAME, regia Luca Guadagnino, un film câștigător de Oscar despre o iubire de-o vară. Proiecția va avea loc miercuri, 28 august, de la ora 21.30, în aer liber, pe Terasa cu Flori a Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu.

Sinopsis:

Elio, un adolescent din anii ’80, plănuiește să-și petreacă vara, ca de obicei, în vila superbă a părinților săi, din nordul Italiei. Însă vizita celui mai nou asistent cercetător din echipa de arheologi a tatălui său îi provoacă sentimente neașteptate.

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

PREMII: Premiul Oscar și Premiul Bafta pentru Cel mai bun scenariu adaptat, 2018. Premiul Publicului pentru cel mai bun film în cadrul Premiilor Academiei Europene de Film 2018.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/program/este-filmul-de-miercuri) sau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri