13.1 C
Sibiu
miercuri, 18 septembrie, 2024

Champions Sibiu participă cu două echipe la turneul final U 18

Știri din Județ

Două echipe ale clubului Champions Sibiu participă la turneul final al Campionatului Național de Beach Volei U18.


Clubul Champions Sibiu se pregătește pentru o nouă provocare importantă în această săptămână, când două dintre echipele sale vor participa la turneul final al Campionatului Național de Beach Volei U18, desfășurat la 2 Mai, pe plaja Limanu, în perioada 28-29 august. Aceasta este o competiție deosebit de importantă în calendarul sportiv național, iar prezența echipelor sibiene pe această scenă reprezintă un motiv de mândrie pentru clubul din Sibiu.

Echipa formată din Sara Seciu și Laura Ștefănie, care a obținut calificarea prin performanțele lor de-a lungul sezonului, va fi prezentă la 2 Mai pentru a-și demonstra valoarea și a lupta pentru o poziție cât mai înaltă în clasament. În plus, echipa campioană a României la categoria U16, formată din Cătălina Vasilescu și Draga Savu, a primit un wildcard din partea organizatorilor, recunoscându-se astfel talentul și performanțele excepționale ale acestor tinere jucătoare.

Andrei Dinu și echipa EcoSportDome au jucat un rol esențial în facilitarea acestei oportunități, oferind echipei noastre campioane șansa de a-și măsura forțele cu cele mai bune echipe din țară la o categorie superioară de vârstă.Turneul promite să fie o competiție intensă, iar fetele de la Champions Sibiu sunt pregătite să dea tot ce au mai bun pe teren. Cu determinare și ambiție, ele speră să continue seria de succese obținute în acest sezon, aducând noi medalii acasă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sergiu Nistor ajunge ambasador în Letonia