16.2 C
Sibiu
vineri, 13 septembrie, 2024

Infracțiuni rutiere, din nou, pe drumurile județului Sibiu

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Ieri, în jurul orei 12:00, în orașul Cisnădie, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Piața Nouă de către un localnic, în vârstă de 34 de ani. Întrucât în urma testării șoferului cu aparatul din dotare au rezultat indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, acesta  a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în scopulstabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Probleme rutiere au fost depistate și în localitatea Șelimbăr, acolo unde polițiștii au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Doamna Stanca de către un localnic în vârstă de 53 de ani. Testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în satul Nou, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Viilor de către un localnic în vârstă de 51 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul în cauză este neînmatriculat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Crimă pentru droguri