13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Anul școlar începe, dar unii elevii vor găsi şcolile în şantier

Știri din Județ

Unii elevi vor găsi şcolile în şantier, din cauză că muncitorii nu vor putea termina lucrările de igienizare şi reparaţii până începe anul şcolar, a anunţat marţi, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Emilian Marius Novac, în şedinţa Colegiului Prefectural.

„La data raportului, în unităţile şcolare se desfăşoară lucrări de igienizare (90 unităţi de învăţământ), de igienizare şi reparaţii (79 unităţi de învăţământ), eficientizare energetică (acorduri pentru 18 unităţi de învăţământ), majoritatea lucrărilor având ca dată finală estimată perioada 30.08 – 06.09.2024. Sunt şi unităţi de învăţământ la care aceste lucrări se vor prelungi şi după începerea anului şcolar, datorită faptului că sunt de mare amploare”, a explicat Emilian Marius Novac.

Aproape 60.000 de copii vor merge în această toamnă în unităţile de învăţământ din judeţul Sibiu, în cele 332 de unităţi de învăţământ de stat (cu personalitate juridică – 152 şi structuri – 180) şi 33 unităţi de învăţământ privat, potrivit datelor oficiale.

Sursa: Agerpres.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri