12.3 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

FC Hermannstadt joacă azi la Focșani, în play-off-ul Cupei României

Știri din Județ

CSM Focșani 2007 și FC Hermannstadt se întâlnesc miercuri după-amiază în play-off-ul Cupei României. Partida va avea loc pe stadionul Milcovul din Focșani cu începere de la ora 17.30.


FC Hermannstadt va încerca azi să confirme evoluțiile bune din ultimele sezoane ale Cupei României. Calificarea în grupele competiției este un obiectiv pentru formația pregătită de Marius Măldărășanu. Chiar dacă adversară este o formație care a promovat în liga a doua în acest sezon, nu trebuie uitat că această competiție a fost întotdeauna una a surprizelor.

Sibienii au făcut deplasarea la Focșani cu ideea de a obține calificarea, dar, gazdele, în ciuda startului mai puțin reușit de campionat, vor aborda la fel de serios partida de miercuri. Cu ajutorul publicului, focșănenii vor încerca să producă surpriza.

Partida va fi condusă la centru de Ovidu Robu – Chitila, ajutat la cele două linii de Ionel Dumitru – Gherghița – Prahova și Marius Bărbulescu – București. Rezervă este Eduard Ioniță – Tulcea. Observator este Vladimir Urzică – Piatra Neamț, iar delegat de joc Simona Renta – Galați.

În partida de azi ar putea debuta și ultima achiziție a sibienilor, Sergiu Buș. Vârful de atac în vârstă de 31 de ani originar din Cluj-Napoca a semnat un contract valabil pentru acest sezon. În carieră acest a mai evoluat pentru CFR Cluj, Alba Iulia, FCM Tg.Mureș, Gaz Metan Mediaș, Corona Brașov, ZSKA Sofia (Bulgaria), Sheffield Wednesday (Anglia, Championship), Astra Giurgiu, Levski Sofia (Bulgaria), Seongam FC (Koreea de Sud), Chindia Târgoviște, Poli Iași și Corvinul Hunedoara, echipă pentru care a evoluat în 6 partide din preliminariile UEFA Conference League, UEFA Europa League și Supercupa României și a înscris un gol. Sergiu este cotat la suma de 250.000 de euro pe site-urile de specialitate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri