12.3 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Cosmin Vîlcu, ales la conducerea Patronatului Societăților din Construcții (PSC), la Sibiu

Știri din Județ

Cosmin Vîlcu a fost ales la conducerea Patronatului Societăților din Construcții (PSC), la Sibiu. Constituită în primăvara acestui an, filiala Sibiu a Patronatului Societăților din Construcții (PSC) și-a ales recent conducerea locală, iar din structură fac parte manageri sau reprezentanți ai câtorva dintre cele mai importante companii de profil.

Președinte a fost ales Cosmin Vîlcu, administratorul CONLAN, iar vicepreședinți Cristian Pășcuțiu (TOTAL NSA AG CONSULTING SRL), Mihai Balaban (UNIMAT – Grup CON-A INVESTMENT HOLDING SRL), Victor Leția (BALTUR SIB SRL), Alexandru Priporeanu (PRO HART GROUP), Cornel C-tin Rabă ( SOLID CONSTRUCT), Bogdan Luca (DAN-CON SRL), Alina Cornelia Țărean (RSBAURO SRL), Constantin Gheorghe Novac (MGM CONSTRUCȚII GENERALE).

„Ne preocupă consolidarea industriei în care activăm, creșterea reprezentării acesteia în raport cu autoritățile și întărirea prezenței în comunitate, în cât mai multe direcții. Principalul obiectiv în acest moment este atragerea unui număr cât mai mare de membri din domeniu, dar și din domenii conexe” a explicat președintele Cosmin Vîlcu.

Reprezentativitatea PSC este regională, cuprinzând județele Alba, Mureș și Sibiu, iar programele sale sunt extinse la toate domeniile industriei construcțiilor, fie că este vorba despre proiecte finanțate în folosul comunității, fie că se referă la certificări în domeniul antreprenorial, formare profesională sau investiții.

Printre obiectivele PSC se numără promovarea şi apărarea drepturilor şi intereselor economice, sociale, financiare, juridice şi culturale ale membrilor, în relaţiile acestora cu autorităţile publice centrale şi locale, cu sindicatele sau cu alte organizaţii non-guvernamentale care au responsabilităţi delegate sau asumate în oricare din domeniile de interes pentru membrii Patronatului, precum şi în relaţiile cu alte organe şi organisme din ţară şi din străinătate; dezvoltarea şi promovarea culturii antreprenoriale; impulsionarea, prin mijloace specifice, a procesului de constituire şi dezvoltare a societăţilor comerciale, cu capital privat autohton şi/sau cu participarea investitorilor străini; derularea de programe de învăţământ dintre cele clasificate conform codificării naţionale: alte forme de învățământ n.c.a. (CAEN 8559) şi activităţi de servicii suport pentru învăţământ (CAEN 8560); realizarea de schimburi de experienţă şi informaţii între membrii săi şi cu organisme de profil din ţară şi străinătate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri