15.7 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Jinari reținuți după ce au șicanat și bătut un șofer. Mașina acroșată a ajuns în șanț!

Știri din Județ

Doi bărbați din Jina au fost reținuți pentru 24 de ore și au mari probleme cu legea după ce au șicanat în trafic un șofer, reușind să-l scoată de pe carosabil.

Nu le-a păsat absolut deloc siguranța rutieră! În urma acroșării voite, mașina ar fi putut intra pe contrasens, provocând un grav accident de circulație. Cei doi bărbați în vârstă de 34, respectiv 57 de ani, în cursul zilei de ieri, în jurul orei 15:30, în timp ce se deplasau cu un autoturism dinspre Dobârca spre Poiana Sibiului, bărbatul în vârstă de 34 de ani l-ar fi observat conducând un autoturism în fața sa pe un alt bărbat, în vârstă de 52 de ani, tot din Jina, l-ar fi depășit, iar în timpul manevrei de depășire l-ar fi acroșat în lateral pentru a-l forța să iasă în afara părții carosabile. Autoturismul victimei s-a oprit în șanț, în urma acestui incident rezultând pagube materiale.

După producerea tamponării, bărbatul în vârstă de 34 de ani a oprit autoturismul, a coborât împreună cu pasagerul care îl însoțea, bărbatul în vârstă de 57 de ani, și l-au lovit în mod repetat cu un obiect contondent pe celălalt șofer în zona capului, toracelui și membrelor, după care ar fipărăsit locul incidentului.

Între cele trei persoane există un conflict mai vechi.

În scurt timp de la sesizarea efectuată prin apel 112, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au desfășurat activități specifice, depistându-i pe cei doi presupuși agresori pe raza localității Jina.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii celor doi bărbați pentru 24 de ore.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri