11.2 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Prețul biletelor la meciul cu Poli Iași revine la normal

Știri din Județ

După ce fanii care au asistat la partida cu FCSB au plătit mai mulți bani pe bilete, conducerea clubului sibian a decis să revină la prețurile inițiale pentru jocul cu Politehnica Iași.


Partida dintre FC Hermannstadt și Politehnica Iași se va juca sâmbătă, de la ora 18.30, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Prețuri bilete:

Peluză – 20 RON

Tribuna 1 – 50 RON

Tribuna 2 – 40 RON

Parteneri: www.bilete.ro

Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro .

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului

La această partidă vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat/ confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces

Program casa de bilete / Stadionul Municipal Sibiu:
– joi – 16:00 – 20:00
– vineri – 16:00 – 20:00
– sâmbătă (ziua meciului) – 15:30 – 17:30

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri