13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Sezon greu pentru ACS Mediaș: bani puțini, acces interzis pe stadion, adversari cu tradiție

Știri din Județ

ACS Mediaș se pregătește pentru startul noului sezon. Sâmbătă, medieșenii vor juca în deplasare cu ACS Tg. Mureș. partida urmând a fi transmisă în direct pe pagina de facebook a clubului sibian, cu începere de la ora 18.00.


Președintele celor de la ACS Mediaș. Ionuț Buzean, a vorbit într-o conferință de presă despre sezonul ce stă să înceapă. ”Vom avea o serie grea, cu multe echipe care în trecut au jucat pe prima scenă a fotbalului românesc. Și noi reprezentăm un oraș cu tradiție la nivel înalt și cu siguranță ne dorim ca în cel mai scurt timp să ajungem și noi acolo sus. Însă pentru acest lucru avem nevoie și de mulți bani, pe care, din păcate, în acest moment nu-i avem. Suntem un club privat, susținut de mai mulți sponsori, inclusiv Primăria Mediaș. Avem de plătit foarte multe, salarii, deplasări, baremuri de arbitraj, mâncare, chirie. Vreau ca toată lumea să aprecieze eforturile care le facem. Primul obiectiv este ca fotbalul să nu moară la Mediaș, apoi ne gândim mai sus. Avem 400 de copii legitimați”, a spus Buzean.

Acesta a vorbit și despre stadionul din Mediaș. ”Nu este normal să nu beneficiem de stadionul care a fost construit pentru orașul Mediaș, pentru copii acestui oraș și să nu avem voie să-l folosim. Este trist să venim în fiecare zi să ne antrenăm la umbra stadionului în niște condiții improprii fotbalului de performanță. Din acest motiv vom disputa partidele de pe teren propriu vinerea, pentru a face loc sâmbăta echipelor de copii și juniori. Avem nevoie de o tribună acoperită, de toaletă. Cu toate acestea, cred că și anul acesta ne vom bate acolo sus”, a mai precizat președintele celor de la ACS Mediaș.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri