15.7 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Trei sibieni au fost reținuți după ce au furat din mai multe magazine

Știri din Județ

Două femei și un bărbat, domiciliați în municipiul Sibiu, au fost reținuți după ce polițiștii sibieni au adunat dovezi cu privire la mai multe furturi.

Din materialul probator a rezultat că, în perioada iulie – august a.c., persoanele în cauză, două femei în vârstă de 24, respectiv 48 de ani și un bărbat în vârstă de 43 de ani, toți sibieni, ar fi sustras în mod repetat articole vestimentare, încălțăminte și produse cosmetice din diverse magazine cu puncte de lucru în municipiul Sibiu și în localitatea Șelimbăr, cu scopul de a le comercializa cunoscuților.

Prejudiciul creat este de 21.000 de lei.

În urma celor patru percheziții domiciliare efectuate astăzi, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor articole vestimentare, încălțăminte și produse cosmetice, cu o valoare de aproximativ 100.000 lei, precum și 1.786 de lei, despre care există suspiciunea rezonabilă că ar proveni din activități infracționale.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii celor trei sibieni pentru 24 de ore.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri