12.3 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

ACS Mediaș a transferat un mijlocaș de la CSM Focșani

Știri din Județ

Echipa de liga a treia ACS Mediaș a transferat un jucător de la CSM Focșani 2007, fosta adversară din Cupa României a celor de la FC Hermannstadt.


Mihai Stancu are 28 de ani, este născut la Pitești, pe dată de 29 ianuarie 1996 și ocupă poziția de mijlocaș defensiv.

În cariera sa, a evoluat pentru cluburi importante, cum ar fi: Gaz Metan Medias, FC Argeș, FC Hermannstadt, CSM Focșani, Pandurii Târgu Jiu și CSM Alexandria.

“Am acceptat să vin la ACS Mediaș deoarece Mediașul are o semnificație aparte pentru mine. Aici m-am lansat in fotbalul mare, aici am debutat în Liga 1 cu Gaz Metan Mediaș și tot aici mi-am întemeiat o familie. În timp, Mediașul a devenit “acasă” și pentru mine. Consider că proiectul ACS Mediaș este un proiect de viitor, un proiect demn de cultura fotbalistică a orașului care are la bazele sale dragostea pentru fotbal, mult curaj, dăruire și extrem de multă muncă. Toate acestea au cântărit decisiv în alegerea mea.
Îmi doresc să ducem echipa cât mai sus iar eu voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a realiza acest obiectiv. Sper ca experiența mea acumulată de-a lungul anilor să aducă un plusvaloare echipei și împreună să facem medieșenii mândri din nou!
Îmi doresc să vină cât mai multă lume la stadion pentru că fotbalul fără suporteri n-are același farmec. Sper să ne bucurăm împreuna de cât mai multe momente fericite! Forza ACS Mediaș!“, a spus Stancu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri