17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

OFICIAL – Bătăușul de la Cisnădie este polițist la IPJ Sibiu. La trupele speciale!

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Interviu cu tânărul bătut la Cisnădie, de un polițist din cadrul IPJ SIBIU

ACTUALIZARE 4.09: Polițistul a fost reținut de procurori

După aproximativ o oră de la publicarea informației în ziarul Sibiu Independent, IPJ SIBIU a transmis oficial faptul că, într-adevăr, cel care a pornit bătaia de la Cisnădie este polițist.

Conform surselor Sibiu Independent, polițistul se numește Cherecheș Daniel, este de loc din Făgăraș și este căsătorit tot cu o polițistă. În timpul liber, „mascatul” de la IPJ se ocupă cu tractarea și transportul mașinilor. Reamintim faptul că acesta a fost implicat în cursul zilei de ieri într-un incident deosebit de grav la Cisnădie, atunci când a ales să lovească cu pumnii și picioarele un alt șofer.

Din primele cercetări efectuate rezultă că persoana bănuită de comiterea faptelor este un polițist din cadrul I.P.J. Sibiu, aflat în timpul liber la momentul presupusei săvârșiri a faptelor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii situației de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale. În acest context, comanda I.P.J. Sibiu a dispus, prin Compartimentul Control Intern, declanșarea de verificări cu privire la comportamentul polițistului în cauză, urmând a se dispune măsuri în consecință.” au transmis reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

3 COMENTARII

  1. De acum inainte cand intram in giratoriu in afara respectarii indicatoarelor trebuie sa ghicim si sa dam prioritate la politisti in civil?! Sper ca nu se va musamaliza comportamentul acestui infractor si se va gasi un judecator sa-l trimita dupa gratii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri